Konventum

Find dit næste
kursus her

Søg både i alle tilgængelige fælleskurser samt de
kurser Konventum specifikt tilbyder dig som medlem.

1 måned

Periode

Til

Ugenummer

Til

Tidsrum

Kommende ledige kurser

  • Grundkursus
  • AMR

Kursuskataloget netop nu

0
Aktive kurser i kataloget
0
Forskellige kursusemner

Du kan under dine indstillinger i mitFIU slå underretninger til, når kurser der interesserer dig oprettes.

Om Konventum

Vi gør det komplicerede tilgængeligt for alle

Konventum Uddannelse er en del af Konferencecenteret Konventum. På dette smukke sted, som er bygget til undervisning og læring, arbejder vi med at udvikle og afholde kurser, seminarer og konferencer. Det gør vi primært for tillidsvalgte, undervisere og andre i fagbevægelsen.

Vores undervisere er højt kvalificerede og eksperter i at gøre kompliceret stof tilgængeligt for alle. Vi vægter at være tidssvarende samt have en høj kvalitet indenfor pædagogik og didaktik.

Tværfaglige kurser

Et stærkt fællesskab

Konventum er rammen om et stærkt fællesskab i fagbevægelsen. På vores kurser mødes tillidsvalgte fra mange forskellige forbund, fag og brancher og fra både den private og den offentlige sektor.

Kurserne er et tilbud om faglig efteruddannelse til tillidsvalgte, der har gennemført grunduddannelsen.

Fællesskabsuger

På vores fællesskabsuger kan du fordybe og specialisere dig i et specifikt emne eller tema, der er relevant for dit faglige arbejde og dine udfordringer.

Se kurser her
A/S og ApS bestyrelsesmedlem

Som bestyrelsesmedlem er det vigtigt, at deltage aktivt og udfordrende på møderne. Det gælder også for medarbejdervalgte. Du får en særlig viden om den daglige drift, samarbejdet og systemerne i virksomheden.

Søg her
Akademiuddannelse

Vil du udvikle dine personlige og faglige kompetencer på et højt niveau, få mere personlig gennemslagskraft, få styr på strategi, blive bedre til at kommunikere - og få papir på det hele? - så tag en akademiuddannelse.

Søg her
Lovpligtig Arbejdsmiljøuddannelse

Alle nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse senest 3 måneder efter valget. Hvis du har spørgsmål vedrørende den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse bedes du kontakte vores kursusadministration på telefon +45 49 28 09 00 eller e-mail: kursus@konventum.dk

Konsulentydelser

Vores ekspertise hos Konventum Uddannelse er vores kendskab til de udfordringer, ledelsen og medarbejderen står over for. Vi ved, hvilke værktøjer, der virker, hvornår. For den enkelte og for gruppen - og dermed til gavn for organisationen.

Du kan høre mere hos kursusadministrationen på
telefon +45 49 28 09 00 eller e-mail: kursus@konventum.dk

Kursusspørgsmål

Hvis du er medlem af en medlemsorganisation under FH, skal du kontakte enten din kreds/afdeling eller medlemsorganisation og bede dem tilmelde dig til kurserne.

Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte vores kursusadministration