3F’s Kursuskatalog

 Så er vores kurser for 2020 åbne for ansøgning.  Når du står herinde på vores elektroniske katalog, så finder du kurserne under "Emner". Hvis du f.eks. vil på et Kend dine styrker, så finder du kurset under emnet Personlig udvikling.

Vores elektroniske katalog fungerer ikke p.t. optimalt, når man benytter mobiltelefon. Men det er vi i gang med at finde en løsning på. Vi har derfor lavet dette midlertidige link til dig, hvis du benytter mobiltelefon, så du kommer hurtigere frem til vores kurser. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling eller organisering.tillidsvalgte@3f.dk, hvis du har spørgsmål. Vores telefon er 70 300 300

 

Kursusspørgsmål

tlf. 70 300 300 
organisering.tillidsvalgte@3f.dk

 


mitFIU

Se din FIU profil, kursusaktiviteter og uddannelsesaftaler

Kurser for tillidsvalgte

Her finder du praktiske oplysninger bl.a. lydfiler, pjecer, info om vores skoler m.m. 

Klik her: 3F Kursusinfo

Tværfaglige kurser

Du kan se hvilke tværfaglige kurser vi giver tilskud til, ved at klikke på nedenstående link.
Tværfaglige kurser

Nye tiltag

OBS: Sætternissen har været på spil på side 58 - Samfundsugen i det trykte katalog. Vi afholder kun én Samfundsuge i 2020 og det bliver i uge 14 på Smålandshavet. Vi beklager fejlen. 

 Tilmeldinger til Modul 3 og Modul 4 kan frit vælges, efter hvilke periode der passer dig bedst  - M3 skal dog tages før M4.

 Vi har to nye kurser i 2020:

Vejen til bedre lokalaftaler: Kurset sætter fokus på, at de lokale aftaler du indgår, og at den skrevne tekst udtrykker det aftalte indhold og den ånd, som dig og ledelsen er blevet enige om. Vi afholder to forsøgskurser, der afholdes i uge 6 og uge 13. Kursusnummerne er: 1723-20-00-01 (uge 6) og 1723-20-00-02 (uge 13).

Stresshåndtering 2: Kurset er en overbygning på Stresshåndtering 1. Vi afholder to kurser i 2020 og du finder dem under emnet Arbejdsmiljø. Du skal have gennemført Stresshåndtering 1, før du kan deltage på Stresshåndtering 2.

 

 

.

Ny organiseringsuddannelse

Tillidsvalgte og andre ildsjæle har i mange år gjort et godt stykke arbejde med organisering af kolleger. Det er en vigtig, og nogle gange, svær opgave og mange tillidsvalgte har efterlyst nye ideer og redskaber til at kunne styrke organiseringsindsatsen.
Klik her for søgning på den nye organiseringsuddannelse

Når du ansøger om kursus

Du kan ansøge om deltagelse på kurserne enten elektronisk eller via din lokale 3F afdeling. Du vil - så snart ansøgningen har været behandlet i din lokale afdeling -modtage besked fra Organisering og Tillidsvalgte, om du er tilmeldt på kurset eller sat på venteliste.